vineri, 19 decembrie 2014

pe data de 21 decembrie 2014 se incheie mandatul presedintelui romaniei , traian basescu. RESPECT! - pentru lectia de normalitate atat de deschisa - pentru faptul ca a inteles cel mai bine democratia - pentru curajul de a invita, de a participa la scoaterea mizeriei de sub presul unui popor care a dozat cantitati uriase de : coruptie , pe toate etajele , lipsa de demnitate , teama si lasitate , toate acestea fiind rodul unei micimi majoritare , o micime care a facut nod prin combinatii marsave , complicitati la care au semnat segmente rezonabile din mediul de afaceri , al mediei scrise sau vorbite, sociale si politice , de la opinca la vladica , ...samd - toate acestea conturand ..cardasia! -RESPECT ! pentru atitudinea unui firesc ...pur si simplu! -si mai ales RESPECT ! pentru ca ati pus la drum un spirit care a cutremurat din temelii o cetate a hotiei, a parvenitilor , a bogatasilor de carton, a smekerilor , a lenesilor , a slugilor , un spirit pe care sper ca justitia il va avea il va pastra si pune in aplicare si de acum incolo pentru totdeauna. - RESPECT! sa va dea Dumnezeu sanatate ! -RESPECT! pentru ca prin atitudinea dumneavoastra ati adus stima ati adus respect romanilor de bun simt, romanilor frumosi, romanilor harnici , corecti si demni, romanilor care nu au facut din evaziunea fiscala un brand national , romanilor care nu si-au copiat examenele , romanilor care nu au votat pe excursii , mici si bere, romanilor care nu au manipulat , romanilor cu adevarata dragoste fata de tara lor. RESPECT! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU! - florian silisteanu - poet roman - 19 decembrie 2014 , sacramento - ca- usa Traian Băsescu a intrat în realitatea noastră cotidiană la nivel de rutină: Zece ani de "Şi... Jurnalistul Ion Cristoiu amintește, într-un editorial publicat pe EVZ.ro, de cei 10 de mandat ai președintelui Traian Băsescu, subliniind performanța unică “în... B1.RO

pe data de 21 decembrie 2014 se incheie mandatul presedintelui romaniei , traian basescu.
RESPECT!
- pentru lectia de normalitate atat de deschisa
- pentru faptul ca a inteles cel mai bine democratia
- pentru curajul de a invita, de a participa la scoaterea mizeriei de sub presul unui popor care a dozat cantitati uriase de : coruptie , pe toate etajele , lipsa de demnitate , teama si lasitate , toate acestea fiind rodul unei micimi majoritare , o micime care a facut nod prin combinatii marsave , complicitati la care au semnat segmente rezonabile din mediul de afaceri , al mediei scrise sau vorbite, sociale si politice , de la opinca la vladica , ...samd - toate acestea conturand ..cardasia!
-RESPECT ! pentru atitudinea unui firesc ...pur si simplu!
-si mai ales
RESPECT ! pentru ca ati pus la drum un spirit care a cutremurat din temelii o cetate a hotiei, a parvenitilor , a bogatasilor de carton, a smekerilor , a lenesilor , a slugilor , un spirit pe care sper ca justitia il va avea il va pastra si pune in aplicare si de acum incolo pentru totdeauna.
- RESPECT!
sa va dea Dumnezeu sanatate !
-RESPECT! pentru ca prin atitudinea dumneavoastra ati adus stima ati adus respect romanilor de bun simt, romanilor frumosi, romanilor harnici , corecti si demni, romanilor care nu au facut din evaziunea fiscala un brand national , romanilor care nu si-au copiat examenele , romanilor care nu au votat pe excursii , mici si bere, romanilor care nu au manipulat , romanilor cu adevarata dragoste fata de tara lor.
RESPECT! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!
- florian silisteanu - poet roman -
19 decembrie 2014 , sacramento - ca- usa

Jurnalistul Ion Cristoiu amintește, într-un editorial publicat pe EVZ.ro, de cei 10 de mandat ai președintelui Traian Băsescu, subliniind performanța unică “în...
B1.RO