duminică, 14 decembrie 2014

cam asta este diferența dintre america și restul lumii - până și la wc există...bun simț - dacă ai apucături în timp ce te ușurezi și vrei să scrii pe pereți iată ce ai de făcut:cam asta este diferența....în timp ce marea majoritate a românilor se ușurează pe toți pereții democrației, americanii ....invită la bun simț: mergi la wc să faci pișulică? ai chef de scris în timp ce te scuturi :))) foarte bine! nu te apuci ca dobitocul să zgârii pereții.....ai acolo pe chiar peretele de lângă wc...ai pe un perete...o tablă, tablă așa cum era la școală. deasupra tablei, undeva...pe margine stă în așteptare o cretă...mai multe....iei creta cu mâna rămasă liberă și...scrii...scrii dacă te-a apucat!:)))...după cum observați sunt însemnări de bun simț....iată încă o dovadă, ca un răspuns la întrebarea : de ce unii stăpânesc lumea iar alții doar îi slujesc pe cei puternici? ....caut de fiecare dată să vin aici, pe pagină cu tot felul de lucruri, mărunte ..... eu nu vreau altceva decât...să urmăm exemplelor bune.....fiindcă fiecare gest al nostru, chiar dacă neînsemnat...contează! este ca o...ca o mică speranță...spre normalitate!

cam asta este diferența....în timp ce marea majoritate a românilor se ușurează pe toți pereții democrației, americanii ....invită la bun simț: mergi la wc să faci pișulică? ai chef de scris în timp ce te scuturi :))) foarte bine! nu te apuci ca dobitocul să zgârii pereții.....ai acolo pe chiar peretele de lângă wc...ai pe un perete...o tablă, tablă așa cum era la școală. deasupra tablei, undeva...pe margine stă în așteptare o cretă...mai multe....iei creta cu mâna rămasă liberă și...scrii...scrii dacă te-a apucat!:)))...după cum observați sunt însemnări de bun simț....iată încă o dovadă, ca un răspuns la întrebarea : de ce unii stăpânesc lumea iar alții doar îi slujesc pe cei puternici? ....caut de fiecare dată să vin aici, pe pagină cu tot felul de lucruri, mărunte .....
eu nu vreau altceva decât...să urmăm exemplelor bune.....fiindcă fiecare gest al nostru, chiar dacă neînsemnat...contează! este ca o...ca o mică speranță...spre normalitate!


procedează așa și românii? da de unde!



 pe un perete există o tablă...una ca la școală....deasupra...școlii:))) a tablei, ai o bucățică de cretă. o iei frumușel și ...dacă te apucă...începi să scrii....pe tablă și nu pe pereți...scrii până îți iese pe nas:))) după cum observați...americanii ...au clar bun simț.iată ce scrie pe tabla de pe peretele din wc:))

 cam asta este diferența dintre america și restul lumii - până și la wc există...bun simț - dacă ai apucături în timp ce te ușurezi și vrei să scrii pe pereți iată ce ai de făcut: