marți, 16 decembrie 2014

aflu ca domnul victor ponta s.a rusinat si a spus adio ...plagiatului! imi dau seama ca putregaiul e mai mult decat pare...e revoltator sa vezi cum nemernicii sunt in stare de orice pentru a supravietui cardasiei...fantastic! am mai spus ca nu e o victorie faptul ca ponta a pierdut alegerile. ca ponta sunt sute de mii in tara asta...milioane! din pacate! a renuntat ponta la doctorat! pai sa dea si banutii inapoi bani castigati datorita...cum ramane cu micimea care se afla sub varful acestui iceberg? cum ramane cu aceasta cardasie? cum ramane cu mizeria din media romaneasca aceasta masinarie care manipuleaza si vaneaza orice numai hoitul lor sa nu dispara?si daca ponta a renuntat la doctorat sa renunte si poporu dottore, aia de au furat prin plagiat cu neamul lor cu tot. am vazut am observat ca si acum dupa pumnul luat de neispraviti...se continua...au amortit un pic...acum se vor ridica din nou. pe traian basescu nu au reusit sa il doboare si sunt bucuros ca si eu ca si altii am sustinut din constiinta inceperea curateniei...am vazut ca exista enorm de multi...sa ma iertati: dobitoci care il scuipa pe klaus iohannis ca ii pandesc fiecare respirare...nefericitilor! caprioara vine sa se adape.nu trageti in ea cand este insetata ca va ia Dumnezeu setea! când vă spun că mielușelul e doar o făcătură nu mă credeți. când vă spun că putorile se trezesc din pumnul luat și încep iar să urce când vă spun că această cârdășie e imposibil să dispară.....tai un cap...cresc zece în locul celui tăiat ....victor ponta i-a transmis un mesaj președintelui ales, klaus johannis, după ce guvernul său a fost votat în Parlament. Cu 377 de voturi pentru și 134 împotrivă, premierul nu a avut emoții pentru Guvernul Ponta IV. “Sunt convins că si noul președinte va avea o schimbare de atitudine”, a declarat Victor Ponta, scrie stiripesurse.ro. - si care ar fi schimbarea aia de atitudine dottore? cât tupeu!!!!!!!!!!

aflu ca domnul victor ponta s.a rusinat si a spus adio ...plagiatului! imi dau seama ca putregaiul e mai mult decat pare...e revoltator sa vezi cum nemernicii sunt in stare de orice pentru a supravietui cardasiei...fantastic! am mai spus ca nu e o victorie faptul ca ponta a pierdut alegerile. ca ponta sunt sute de mii in tara asta...milioane! din pacate! a renuntat ponta la doctorat! pai sa dea si banutii inapoi bani castigati datorita...cum ramane cu micimea care se afla sub varful acestui iceberg? cum ramane cu aceasta cardasie? cum ramane cu mizeria din media romaneasca aceasta masinarie care manipuleaza si vaneaza orice numai hoitul lor sa nu dispara?si daca ponta a renuntat la doctorat sa renunte si poporu dottore, aia de au furat prin plagiat cu neamul lor cu tot. am vazut am observat ca si acum dupa pumnul luat de neispraviti...se continua...au amortit un pic...acum se vor ridica din nou. pe traian basescu nu au reusit sa il doboare si sunt bucuros ca si eu ca si altii am sustinut din constiinta inceperea curateniei...am vazut ca exista enorm de multi...sa ma iertati: dobitoci care il scuipa pe klaus iohannis ca ii pandesc fiecare respirare...nefericitilor! caprioara vine sa se adape.nu trageti in ea cand este insetata ca va ia Dumnezeu setea!




când vă spun că mielușelul e doar o făcătură nu mă credeți. când vă spun că putorile se trezesc din pumnul luat și încep iar să urce când vă spun că această cârdășie e imposibil să dispară.....tai un cap...cresc zece în locul celui tăiat ....victor ponta i-a transmis un mesaj președintelui ales, klaus johannis, după ce guvernul său a fost votat în Parlament.
Cu 377 de voturi pentru și 134 împotrivă, premierul nu a avut emoții pentru Guvernul Ponta IV.
“Sunt convins că si noul președinte va avea o schimbare de atitudine”, a declarat Victor Ponta, scrie stiripesurse.ro. - si care ar fi schimbarea aia de atitudine dottore? cât tupeu!!!!!!!!!!