sâmbătă, 6 decembrie 2014

cumințenia este o prăjitură bună! curajul și demnitatea sunt bucătarii, sunt cofetarii. ingredientele nu sunt măsluite nu sunt....la grămadă! ci se aleg cu griji, cu răspundere cu dragoste, cu atitudine! florian silișteanu 6 dec 2014 sacramento - usa


 america nu înseamnă ...la mișto, nu înseamnă....așa cum îmi scria ieri un amic...la rece!, america nu înseamnă...căldicel, nu înseamnă...era o glumă!, america este un spectacol, america te vrea puternic și dacă ești puternic te ajută, america înseamnă putere și dragoste față de Dumnezeu! nu ești așa cum te vrea ea, nu exiști! poți trăi pur și simplu dar nu tu faci legea! cumințenia este o prăjitură bună! curajul și demnitatea sunt bucătarii, sunt cofetarii. ingredientele nu sunt măsluite nu sunt....la grămadă! ci se aleg cu griji cu răspundere cu dragoste cu atitudine. sunt fericit!








lSfântul Nicolae să vă găsească alături de familiile dumneavoastră.
















 în america nu intereseaza pe nimeni...capra vecinului:)

 cum se pregătește un brad  de crăciun în america






 mașinăria asta ascute o lacrimă


 apoi pomul se duce la învârtit și legat



 și se învârte și se leagă......

















 și se leagă și se învârte






 america nu înseamnă ...la mișto, nu înseamnă....așa cum îmi scria ieri un amic...la rece!, america nu înseamnă...căldicel, nu înseamnă...era o glumă!, america este un spectacol, america te vrea puternic și dacă ești puternic te ajută, america înseamnă putere și dragoste față de Dumnezeu! nu ești așa cum te vrea ea, nu exiști! poți trăi pur și simplu dar nu tu faci legea! cumințenia este o prăjitură bună! curajul și demnitatea sun bucătarii, sunt cofetarii. ingredientele nu sunt măsluite nu sunt....la grămadă! ci se aleg cu griji cu răspundere cu dragoste cu atitudine. sunt fericit!



Sfântul Nicolae să vă găsească  împreună cu familiile, lângă cei dragi.......