sâmbătă, 7 martie 2015

# scriitoarili și editurili lui ficat de gonapsparte!

# scriitoarili și editurili lui ficat de gonapsparte!
m-a luat la trei păzește una corina bebereche...cică mi s-a urcat succesul la cap : mi-a trimis în particuler o copertă cu femeia des înlănțuită urmată de o prezentare și întrebarea fără virgulă cum poate să devină membră a uniunii scriitorilor din românia virgulă , urmată de o hotărâre :)) o concluzie: cică...nu ești prea vorbăreț!:)))) după ce doamna lui bebereche a observat că nu mă încumet să dau sfaturi nimănui , m-am trezit alungat cu obrâznicia din care asuda așaceva:
ți s-a urcat succesul la cap și ai uitat de omenie. rușine! - mi-a zugrăvit azi tanti la pinalti:)))
în primul rând că eu în niciuna din viețile mele nu am dat sfaturi cuiva cum să scrie cum să gâdile metaforei pe sub nări și cum să facă să intre în uniunea scriitorilor din românia ori în oricare dintre cele apărute și dispărute. 
în ceea ce mă privește știu cu martori cum odată prin satu mare , după ce am țâpurit câteva poezii în felul meu mi s -a propus cu cântec și cu de toate o invitație de a intra în usr. am refuzat politicos și am răsunat că nu sunt încă pregătit și că bine ar fi să mai aștept. am spus eu așaceva cu toată inima spre uimirea domnilor george vulturescu, adam puslojic și alți oameni cu scriitura la cap . apoi, spre dealurile piteștilor , peste ani ani, am primenit veștilor și am primit cu mare onoare și cu răspuns invitației de a intra pe poarta cea mare. așa se face că am dat curs recomandării unor mari oameni de litere, am pus spre studiu unei comisii , cărțile, care...împreună cu cele cucele:) au pornit spre studiu....am prins momentul în care domnul președinte manolescu a dat la întors la răspicat și scuturat toate dosarele. am trecut și furtuna la cuțit și după tăiere iată-mă fericind...se împlinesc cred....8 ani....sau cine știe....și le mulțumesc și acum pentru încredere mai cu seamă criticului literar , domnul nicolae oprea, prozatorului marin ioniță, poeților aurel sibiceanu și micea bârsilă, și...mai ales....academicianului , poetului și traducătorului adam puslojic
mă mențin pe linia celor aproape 3 mii de pretini .de n-aș fi măturat zilnic azi aveam binișor 10 mii....din care unili scriitorili și scriitoarili m-au pus în alergare de semne cu de la ei putirință....dar după ce mi-au spart în timpan că io nu-s cu omenia acasă:)