duminică, 25 iulie 2010

Din tableta de sâmbătă din curierul zilei cu o observaţie în plus

Observaţia : Individul Ion Neguş a trimis mesajul de ameninţare de pe terasa de la Bonita.Şi acum să trecem de la viermişori la lucruri mai serioase-


Minerva și Diasan, în focuri la OTV

Face furori Dumitru M. Ion de la Diasan cu computerul sãu ultraperformant, mașinãrie cu program NASA, care pune la punct și cea mai micã undã de regret și minciuna cea mai bine ascunsã, umbra pãianjãnului, apusul și rãsãritul viitorului. Cel puțin pînã acum, profesorului în Fizicã Dumitru M. Ion i-au cam ieșit pasențele, și asta fiindcã, dincolo de performanța programului, e necesarã și o pricepere desãvîrșitã a interpretãrii unor date. Nici Minerva nu s-a lãsat mai prejos cu astrograma, reușind, cel puțin în cazul Mãdãlinei, sã aducã în luminã pãrți ale adevãrului. Din ce am observat, însã - și aici vorbesc în plan personal - Mãdãlina Manole din nefericire a cãzut pradã în capcana unui ciudat care n-a avut altã intenție decît aceea de a prinde în plasã un... suflet. De cum a pus gheara pe el, s-a stins și lumina. Pe de altã parte, însã, nimic nu e întîmplãtor. De exemplu, am observat în interviurile date de soț o limpezime a unei rãceli ascuțite.

Nu mai spun cã, revãzînd interviurile Mãdãlinei, am ajuns la concluzia cã mesajul subtil pe care îl lãsa sã se întrevadã era clar și precis: acela cã este NEFERICITÃ, cã ar face orice sã scape, absolut orice. Marilena Barațã a surprins segmentul și l-a catalogat ca atare, atrãgînd atenția cã... NU ERA IUBITÃ și cã o mamã rezistã enorm, poate dãrîma orice, numai dacã își are copilul aproape, fiindcã este cunoscut faptul cã energia dintre mamã și prunc este cosmicã și de neînlocuit, este dumnezeiascã. Sînt, de asemenea, mulți factori care adunã nori negri, și de asta se fac vinovați absolut toți indivizii din jurul unei persoane. În cazul Mãdãlinei, de la mari producãtori de radio care nu difuzeazã nimic în afarã de manele sau house, de la mari ziariști care-și permit luxul de a intra cu bocancii în viața cuiva, fãrã sã fi mers în bocancii celuilalt, de la politicieni și polițiști absolut corupți, grași și umflați în pene cu nesimțire, de la indivizi care nu au serviciu, care nu au nimic în comun cu buna creștere și pînã la inși care sînt mai proști și mai încrezuți decît Mama Omida, de la absolvente de facultate care nu au învãțat în școalã doar sexul oral, dar care au grijã sã atragã atenția cã ai praf pe lentila de contact, asta în timp ce subsuoara lor colcãie de Glade. Din pãcate, România continuã sã existe ca o haitã de indivizi, de șmecheri și atît. În proporție de 70% țara asta e doar o haimana cu aer de intelectual, așa cum bunãoarã mi-a fost dat sã vãd în o foarte mare parte din breasla politicã argeșeanã, din breasla scriitoriceascã argeșeanã, ziare și ziariști atît de murdari, ca sã nu mai vorbim de incompetența unor instituții de care, sincer sã fiu, mi-e absolut lehamite.

S-a deschis magazinul de farse

 Și azi, și în fiecare sîmbãtã, fix de la ora 12, mergeți cu telecomanda pe Antena 1 Pitești. Atît de nebunul Gigi Sorete, cameramanul Alex Vergea, Ionuț Vlad și Ionuț Sãrãcuț fac o echipã de zile mari, echipã ce se ocupã cu... Farsele. Dacã eram în locul Cristinei Munteanu, desigur nu așa de frumos, sugeram ca emisiunea sã se numeascã Farse la domiciliu. Cei enumerați mai sus asta fac. FARSE! Adicã umblã cu Camera Ascunsã și pun întrebãri incomode lingvistic, fac giumbușlucuri (pe ãsta, Gigi Sorete, îl ajutã și fața: asta e spus cu drag). Dacã ar depãși teritoriul de la Proiectãri și ar avea buget, ar putea merge la țarã sã punã întrebãri oilor, albinelor, ca mai apoi sã primeascã rãspunsuri de la țața Ghergina și neica Florea. Ca atare, încurajãm colegii și le dorim pe deplin succes! A, și sã nu uit! Dacã aveți ciudã și dragoste pe cineva, puteți aranja o farsã sunînd la 0744257080. Dar asta n-o știți de la noi!


câteva comentarii din curierul zilei

Comentarii (5)

Scris de un coleg, in 25-07-2010 10:37
Cine il cunoaste pe Silisteanu foarte bine stie ce fel de om este:rar ins cu asa coloana vertebrala.Sigur ca da omul asta este incomod este un nesuferit si asta pentru ca se numara printre putinii care au curaj sa spuna lucrurilor pe nume.Avem nevoie e un om ca Silisteanu.Am fost colegi candva si ai din partea mea toata admniratia
Scris de paxxx, in 24-07-2010 16:13
70% e un procent foarte mic...romania e o haimana 95%,domnule Valentin Panaitescu..atita....nu cerescuze SILE,si continua demistifuicarea mlastini in care sa scalada ROMANIA de azi
Scris de Audienta zerOTV, in 24-07-2010 11:25
Chiar ma intrebam cine se uita la ZeroTV, mai ales la SENZATIONAL si alte astfel de emisiuni al caror titlu il vad cand trec pe acolo cu telecomanda.

Avem confirmarea ca domnul Silisteanu este un fidel telespectator, care sta mult mai mult decat 30 de secunde pe acest canal.
Scris de Şerban Gheorghe, in 24-07-2010 10:52
70 % din ţara asta reprezintă oamenii amărâţi, de ce jigneşti? Chiar nu vede nimeni articolele înainte de publicare? Chiar are voie şi dreptul orice nărăd să aducă jigniri şi Ţării, oamenilor simpli? Astea sînt vorbe de folos, tinere? Păcat!
Scris de Valentin Panaitescu, in 24-07-2010 06:32
BĂ, DA ŞTII CĂ AI TUPEU? SĂ FACI 7O% DIN ŢARĂ HAIMANA, E CEVA! TUPEU, NU GLUMĂ! PUN PARIU CĂ NU-ŢI VEI CERE SCUZE CITITORILOR PENTRU GOLĂNIA ASTA A TA1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu