marți, 7 octombrie 2014

individul acesta a manipulat cu nerușinare ...și ca el...sunt enorm de mulți în românia....ziariști sau șefi de ziare care ar trebui să -și ia o lungă vacanță să o tacă și să plătească tăcând.am lucrat în presă și cunosc enorm de bine mecanismul care te duce aproape de cârdășie....oameni de afaceri pupând în cur ziariștii ca la rândul lor și ei să pupe distanțelor averi considerabile obținute din șantaj, din contracte de publicitate la cherem!...și tot așa...indvidul acesta a fost demonstrat participant la cârdășie la turnătorie și multe altele...iar acum are tricolorul la gât! bă până unde aveți mă tupeu până când?! lovitura de grație a fost dată când...ieri cred...l-am văzut pe realitatea tv pe prefăcutul de rareș bogdan! ăsta plângea de faptul că roșca merge la pușcărie...plângea! se face lumină încet încet.....mă mir să se vadă lumina de la capătul tunelului de vreme ce premierul merge la braț cu unul condamnat! și apoi....ce să te mire la unul care a fost dovedit plagiator...până unde merge domnule nesimțirea în poporul ăsta? până când?!

individul acesta a manipulat cu nerușinare ...și ca el...sunt enorm de mulți în românia....ziariști sau șefi de ziare care ar trebui să -și ia o lungă vacanță să o tacă și să plătească tăcând. am lucrat în presă și cunosc enorm de bine mecanismul care te duce aproape de cârdășie....oameni de afaceri pupând în cur ziariștii ca la rândul lor și ei să pupe distanțelor averi considerabile obținute din șantaj, din contracte de publicitate la cherem!...și tot așa...indvidul acesta a fost demonstrat participant la cârdășie la turnătorie și multe altele...iar acum are tricolorul la gât! bă până unde aveți mă tupeu până când?!
lovitura de grație a fost dată când...ieri cred...l-am văzut pe realitatea tv pe prefăcutul de rareș bogdan! ăsta plângea de faptul că roșca merge la pușcărie...plângea! se face lumină încet încet.....mă mir să se vadă lumina de la capătul tunelului de vreme ce premierul merge la braț cu unul condamnat! și apoi....ce să te mire la unul care a fost dovedit plagiator...până unde merge domnule nesimțirea în poporul ăsta? până când?!