duminică, 21 septembrie 2014

turnători au fost coposu și diaconescu !!!! absolut incredibil ! ce spune unu ionel cioaric - cică...din timișoara! o chestiune de câteva minute în urmă ...e reală...și mă gândesc cu groază cât de mulți să fie ca ăsta.... cât de vierme poți fi, cât de căcănar, și , oare, cât de mulți sunt ca ăsta!? auziți și dumneavoastră: ce poate debita. Doamne Dumnezeule mare....!ăștia sunt românii care își iubesc țara cică! bă.....bă...cum vă rabdă mă pământul acesta...?vă muma-n cur de patrioți de căcat! înțeleg că este democrație dar nu înțeleg să fiu de acord și să rămân nepăsător...e absolut trist...e mizerabil și greu de înțeles....nu mă miră de ce e plină românia de rahați ca ăsta desigur că șobolanul ăsta nu își asumă nici-o identitate și că...poza asta sau contul cine știe.... -Ionel Cioaric Eu nu am turnat la Securitate ca am fost activist de partid si pe noi nu aveau voie sa ne recruteze ! Turnatori au fost Coposu , Diaconescu si alti eroi de-ai d-lui Braia ! Aia chiar au avut angajament ! Ha, ha, ha ! Asa ca nu m-ati nimerit! - Ionel Cioaric Poate dv v-ar sta mai bine alaturi de idolul C.Coposu , ce ziceti ? - Personal am dubii foarte serioase in legatura cu stiinta economica a lui Moise Guran ! Vorbeste ca moara stricata fara sa spuna nimic ! El are pentru toate explicatii stiintifice dar numai postfactum Nu l-am auzit niciodata sa-si dea cu parerea si despre ce ne asteapta in viitor ! Panglicar de doi lei !

 turnători au fost coposu și diaconescu !!!!
absolut incredibil ! ce spune unu ionel cioaric - cică...din timișoara!
o chestiune de câteva minute în urmă ...e reală...și mă gândesc cu groază cât de mulți să fie ca ăsta....
cât de vierme poți fi, cât de căcănar, și , oare, cât de mulți sunt ca ăsta!? auziți și dumneavoastră: ce poate debita. Doamne Dumnezeule mare....!ăștia sunt românii care își iubesc țara cică! bă.....bă...cum vă rabdă mă pământul acesta...?vă muma-n cur de patrioți de căcat! înțeleg că este democrație dar nu înțeleg să fiu de acord și să rămân nepăsător...e absolut trist...e mizerabil și greu de înțeles....nu mă miră de ce e plină românia de rahați ca ăsta
desigur că șobolanul ăsta nu își asumă nici-o identitate și că...poza asta sau contul cine știe....
-Ionel Cioaric Eu nu am turnat la Securitate ca am fost activist de partid si pe noi nu aveau voie sa ne recruteze ! Turnatori au fost Coposu , Diaconescu si alti eroi de-ai d-lui Braia ! Aia chiar au avut angajament ! Ha, ha, ha ! Asa ca nu m-ati nimerit!
- Ionel Cioaric Poate dv v-ar sta mai bine alaturi de idolul C.Coposu , ce ziceti ?
- Personal am dubii foarte serioase in legatura cu stiinta economica a lui Moise Guran ! Vorbeste ca moara stricata fara sa spuna nimic ! El are pentru toate explicatii stiintifice dar numai postfactum Nu l-am auzit niciodata sa-si dea cu parerea si despre ce ne asteapta in viitor ! Panglicar de doi lei !