sâmbătă, 13 septembrie 2014

hopa ca s-au remediat tehnicile de emisie si de tot ce ne dă aripi cu si la www.radioteiubesc.com! multumesc edi multumesc mircea va invitam peste cateva ceasuri (sambata , 13 septembrie, incepand ora 10 dimineata aici in america in california ( in romania - sambata 13 septembrie ora 20 deci opt seara )la o noua editie a emisiunii : cu cartile pe masa! daca in prima, am debutat vorbind, despicand firul in patru despre tot ce inseamna anonim- anonimat, ei bine, in aceasta editie de azi ne-am gandit sa punem in distanțe o altă apucătură din popor: azi vorbim despre ...plagiat! numai la....www.radioteiubesc.com cu cărțile pe masă!

hopa ca s-au remediat tehnicile de emisie si de tot ce ne dă aripi cu si lawww.radioteiubesc.com! multumesc edi multumesc mircea
va invitam peste cateva ceasuri (sambata , 13 septembrie, incepand ora 10 dimineata aici in america in california ( in romania - sambata 13 septembrie ora 20 deci opt seara )la o noua editie a emisiunii : cu cartile pe masa! daca in prima, am debutat vorbind, despicand firul in patru despre tot ce inseamna anonim- anonimat, ei bine, in aceasta editie de azi ne-am gandit sa punem in distanțe o altă apucătură din popor: azi vorbim despre ...plagiat!
numai la....www.radioteiubesc.com cu cărțile pe masă!