sâmbătă, 20 septembrie 2014

atâta duplicitate văd în jurul meu încât mi se face silă! e campanie electorală și începe să se strângă orzul prin pătulul presei, scrise sau vorbite, auzite sau bloguite! înfloresc contractele de publicitate . adică , ieri de exemplu, ziariștii , șefii lor și mama lor îl pupau pe băse pe chelie, azi , aceleași persoane, formând opinie ...încep să-l pupe în cur pe ponta! migrația în românia nu este numai politică. în ea se înregmentează brigăzi întregi ale breslelor, cele mai importante însă, ale presei, presă care, pe bani mai mulți sau mai puțini investesc cotidianului actul de identitate al curvei! înmulțind astfel în așa fel încât... bă! da voi nu aveți un pic de rușine?

atâta duplicitate văd în jurul meu încât mi se face silă! e campanie electorală și începe să se strângă orzul prin pătulul presei, scrise sau vorbite, auzite sau bloguite! înfloresc contractele de publicitate .
adică , ieri de exemplu, ziariștii , șefii lor și mama lor îl pupau pe băse pe chelie, 
azi , aceleași persoane, formând opinie ...încep să-l pupe în cur pe ponta! 
migrația în românia nu este numai politică. în ea se înregmentează brigăzi întregi ale breslelor, cele mai importante însă, ale presei, presă care, pe bani mai mulți sau mai puțini investesc cotidianului actul de identitate al curvei! înmulțind astfel în așa fel încât...
bă! da voi nu aveți un pic de rușine?