luni, 29 septembrie 2014

romanian festival roseville 2014 www.radioteiubesc.com din cele peste 30 de firme participante , singurul post mass-media prezent a fost www.radioteiubesc.com - ocazie cu care poetul florian silișteanu a deschis primul magazin de poezii ...din america

www.radioteiubesc.com singurul mijloc mass-media prezent cu stand de promovare in cadrul festivalului
in mijloc cu tricor profesor doctor universitar , cercetator, ruxandra vidu


precizare!
domnul din imagine, george manea, nu a reprezentat și nu reprezintă în nici-o situație postul nostru de radiowww.radioteiubesc.com. ne pare rău că trebuie să facem această precizare , dar nu este prima dată când auzim astfel de zvonuri. cu părere de rău recunoaștem că am avut oarbă încredere în persoana din fotografie că i-am oferit șansa de a participa la un proiect gândit și pus pe picioare de art of freedom llc, recunoaștem că l-am primit în casa noastră cu inima deschisă și că i-am oferit șansa de a observa , câteva momente cheie ,momente din perioada de construire a postului nostru de radio, domnul george manea apărând de altfel în multe dintre secvențele din timpul probelor.
nu mică ne-a fost mirarea însă , și nu odată, când acest domn a pozat în postura de realizator și patron al proiectului, de câteva ori chiar de față cu subsemnatul, chestiune care la început ne-a șocat ...pur și simplu.

pe de altă parte aveam să înțelegem mult prea târziu că de fapt scopul vizitelor, că în spatele gesturilor de a ne acorda mici atenții nu se afla altceva decât gestul de a se folosi de a contura clar linia logistică a proiectuluiwww.radioteiubesc.com, ceea ce s-a și întâmplat desigur.
și, tot târziu am mai descoperit că domnul george manea, ascunde sub calmul și zâmbetul său o nefirească atitudine și anume aceea de...cum se spune pe la români,...aceea de a merge cu vorba de la unul la altul, neuitând să pună desigur accentul pe improvizații, speculând fără absolut nici-o reținere detalii dintr-un context dat.

pentru că ne-am dat seama totuși că în jurul nostru se află un om care nu ne merită încrederea ne-am luat măsuri de precauție și asta tocmai ca nu cumva domnul george manea să ne dea din nou peste nas și să ne spună, ușor iritat de dorința noastră de a înțelege ce se întâmplă, să ne spună....băi ! eu sunt șmeker! sunt cel mai mare șmeker de bucurești!....

mă numesc florian silișteanu, sunt poet român, și,....nu știu de ce...de foarte multe ori am sentimentul că am plecat din românia și...am ajuns în românia!