luni, 23 iulie 2012

curierul zilei din 24 iulie cu prastia n vrabii de silisteanu Fără precedent! Am arătat că se poate

marţi, 24 iulie 2012

Cu praştia-n vrãbii

- de Silişteanu -

(Știri pe scurt, de folos, viațã lungã şi PAMFLET )

Fără precedent! Am arătat că se poate

Sătenii au cîntat pentru prima dată în viaţa lor folk

Punctăm telegrafic finalul unui proiect în care nu a crezut prea multă lume. Am în­tîmplat folk la căminul cultural. Au ve­nit de la Cluj Magda Puşkaş, Rareş Suciu şi Emeric Imre. Peste 500 de oa­meni au luat cu asalt grădina de vară, spe­cial a­me­najată în faţa Căminului Cul­tural din Siliştea. Merită aprecieri Florian Liviu Năs­tase şi toţi ceilalţi, Narcis Go­deanu, Nico­lae Bănuţă şi alţii.

A fost mi­nunat! A fost pentru prima dată în istoria comunei cînd au venit în spectacol artişti de talie naţio­nală. Un plan pus la punct în amănunt de semnatarul acestei rubrici. Bravo, oa­meni buni!

Magda Puşkaş, cea mai mare voce feminină a folkului românesc
Emeric Imre, nebun de alb

Se mută la oraş şi are nevoie de gazdă

Micuţul care a tulburat inima unei aproape întregi Românii este din nou în actualitate. Gabriel Daniel Ştefănescu merge în clasa a şasea la Liceul de Muzică Dinu Lipatti de aici, de la noi, din Piteşti. Pruncuţu’ are fraţi mulţi şi o situaţie materială care nu e deloc roz. Cu toate acestea, ei nu vor ni­mic gratis de la nimeni. Îi vedem şi acum cîntînd pe Centru, lîngă frizeria de lîngă Aşchiuţă. Pe scurt, problema este aşa: cerem sfatul dum­nea­voastră şi eventual o modalitate, o părere şi, de ce nu, chiar o ofertă de a-l primi pe micul artist în gazdă. Să nu fie departe de Centru totuşi. Dăm aici numărul de telefon al tatălui, cel care şi hotărăşte de altfel ce şi cum. Vă mulţumim! Telefon: 0726177456.