miercuri, 5 septembrie 2012

daca puteti sa ii ajutati


În urmă cu două zile, m-am întîlnit cu Ştefănescu şi cu fiul său Gabriel, cunoscuţi dumnea­voas­tră din scrierea praştiei, în urmă cu mai bine de un an, cînd poliţia îi luase la bani mărunţi fi­ind­că puneau în gura lumii şi a destinului cîntece de nai şi mu­zicuţă şi chitară. Apoi, au deve­nit şi mai cunoscuţi, după ce au cucerit inimile a milioane de ro­mâni la ProTV la Românii au ta­lent. Luni, la amiază, Ştefănescu era pe una dintre băncile de peste drum de frizeria unde îşi are locul de muncă Gabriel, co­pilul stătea în picioare cu chitara lîngă el şi se uita la taică-su cum demontează şi montează mu­zi­cu­ţa. O acorda. Nu ştiam că şi mu­zicuţa se acordează!

Apoi, aşa cum stăteam noi de vorbă, ca artiştii numa ce a venit vorba că ăsta micu’, Gabriel, nu se poate înscrie la Liceul de Arte, că nu ştiu ce nu are. Şi tot dis­cu­tînd tatăl, domnul Ştefănescu a adus vorba de Şcoala Populară de Arte. Imediat am pus mîna pe telefon şi am sunat acasă la doam­na Gabriela Pendiuc. Nu s-a supărat pe noi şi ne-a as­cul­tat rugămintea. Ca dovadă, Ga­bri­el era a doua zi la Şcoala Popu­­lară. Am aflat astfel că, în maxim o săptămînă, Gabriel se poate înscrie la secţiunea Nai, dar trebuie să plătească o taxă anuală care este de 360 de lei. Gabriel mai are încă 7 fraţi. Doi dintre ei sînt la Liceu. La auzirea veştii că trebuie să plătească 360 de lei, micuţul s-a pus pe plîns rugîndu-şi tatăl să renunţe la proiect, fiindcă începe şcoala, iar frăţiorii au nevoie de rechizite etc. Facem un apel aşadar, la dum­neavoastră, cei care aveţi posibilităţi un pic mai mari, să a­jutăm cumva. Domnul Ştefă­nes­cu, tatăl, ne-a rugat să nu facem din asta un subiect că se vor des­curca ei cumva. Oamenii a­ceştia nu au cerut niciodată ni­mic de la nimeni. Gabriel şi tatăl lui cîntă cîteva ore pe zi pe străzi, cu speranţa că într-o zi lumea va avea urechi şi pentru Dumnezeu. Aşa să ne ajute! Iată aci numărul de telefon al tatălui lui Gabriel, şi dacă vă dă mîna, dacă doriţi şi faceţi asta din suflet, atunci aşa să facem!. Tel. 0726177456 - domnul Ştefănescu, tatăl lui Gabriel, românul care are talent.




materialul a aparut si intr un ziar

nu tu fotografie nu tu titlu...etc...

din nefericire uneori lucrez cu amatori cu pupeze -


daca puteti interveni aveti un numar de telefon

familia lui stefanescu numara 9 copii

oamenii nu au cerut nimic nu au cersit niciodata, o familie care se ingrijeste ca micutii sa aiba si ei acolo tot ce se poate

va multumesc