miercuri, 21 ianuarie 2009

Despre Romania mea- Chisinau (Chişinău) Republica Moldova+20 ianuarie- Grigore Vieru+ultimul drum...

cu boier Izichil la plecare din Chişinău..poză făcută prin Focşani deja pe 21 ianuarieÎn restaurantul Ca la Mama Acasă

fostul preşedinte al Republicii Moldova ...Snegur urcînd spre catafalc


Piteşti 19 ianuarie


Piteşti 19 ianuarie

Piteşti 19 ianuarie
poza de sus e făcută la plecare în Piteşti:Jean Dumitraşcu director Centru Cultural,primarul Tudor Pendiuc , domnul Gheorghe Dumitrescu şef poliţie comunitară şi alţii la slujba de pomenire pe 19 ianuarie în faţa monumentului Doina şi Ion Aldea Teodorovici în Piteştio întîmplare foto?un mesaj? Poza de faţă este făcută în teatrul Naţional din Chişinău unde poetul Grigore Vieru a fost aşezat pentru un ultim rămas bun. Pe monitor era fotografia poetului nedublată. Aici în această ipostază parcă iese din el parcă vine din plecarea lui parcă pleacă din venirea noastră....e ciudat....o poză întîmplată miraculos de Flavia Jinga
De la stînga la dreapta: Dan-director primăria Piteşti, Doamna Cornelia de la o întreprindere din Chişinău, Iulia Obreja de la Societatea Argeşeană, Flavia Jinga de la Argeşul Liber, Constantin Becciev director general la S.C.Apa-Canal Chişinău, eu florian silişteanu, Carmen de la TV Alpha Piteşti şi domnul Izichil tot de la primăria piteştiului (poză făcută de un necunoscut la cererea noastră)

foto de Flavia Jinga

Cu Flavia Jinga de la Argeşul liber la restaurantul Ca la Mama Acasă din Chişinău înainte de întoarcerea spre Piteşti.O poză făcută de Iulia Obreja de la Societatea Argeşeană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu