vineri, 22 august 2014

ICE BUCKET CHALLENGE cu poetul florian silisteanu www.radioteiubesc.com si florian silisteanu - primul poet roman care subliniaza un gest de normalitate am făcut-o! donăm ! ICE BUCKET CHALLENGE — în Folsom, CA.

www.radioteiubesc.com si florian silisteanu - primul poet roman care subliniaza un gest de normalitate
am făcut-o! donăm !

conform mai multor surse ICE BUCKET CHALLENGE — în Folsom,ICE BUCKET CHALLENGE. Campania umanitară Ice Bucket Challenge a fost lansată de fundaţia ALS. Corey Griffin a fost omul care a ajutat la transformarea provocării găleţii de gheaţă într-o campanie umanitară, după ce prietenul său Pete Frates a fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică laterală.
ICE BUCKET CHALLENGE. Campania în care oamenii îşi pun o găleată cu gheaţă în cap a strâns până acum peste 22 de milioane de dolari pentru pacienţii care suferă de scleroză amiotrofică laterală. Numeroase vedete şi oameni de afaceri renumiţi din întreaga lume au răspuns provocării ICE BUCKET CHALLENGE şi au promovat campania, donând, totodată, sume considerabile pentru această cauză.
ICE BUCKET CHALLENGE. Campania a ajuns recent şi în România, iar până acum au răspuns provocării mai multe personalităţi CA.