marți, 26 august 2014

# baston pentru lichele # ați văzut dumneavoastră undeva în românia, ați auzit dumneavoastră la radio, la antene, la cârciumă, ați pomenit dumneavoastră de cand sunteți pe lumea asta în țărișoara asta, undeva, cândva că nevăzătorii au ieșit în stradă să ceară ceva, să strige cuiva, să huiduie pe cineva, ați prins dumneavoastră de când mama a făcut distanțele, măcar o singură dată, o aglomerare de semne a nevăzătorilor cerând? - NU ! în-vă -ța - ți fraților din lumina din adâncul acestor oameni cu demnitate! (îi observați mereu prin reportajul zilei ba conturând cutii de carton, ba strecurând în câte o icoană dintre sfinți...și tot așa...muncind vederilor- întunericul! la muncă și la muncă fraților! - nu mai așteptați să vină cineva să va pună în mânuță bastonul demnității..., orbilor!


ați văzut dumneavoastră undeva în românia, ați auzit dumneavoastră la radio, la antene, la cârciumă, ați pomenit dumneavoastră de cand sunteți pe lumea asta în țărișoara asta, undeva, cândva că nevăzătorii au ieșit în stradă să ceară ceva, să strige cuiva, să huiduie pe cineva, ați prins dumneavoastră de când mama a făcut distanțele, măcar o singură dată, o aglomerare de semne a nevăzătorilor cerând?
- NU !
în-vă -ța - ți fraților din lumina din adâncul acestor oameni cu demnitate! (îi observați mereu prin reportajul zilei ba conturând cutii de carton, ba strecurând în câte o icoană dintre sfinți...și tot așa...muncind vederilor- întunericul!
la muncă și la muncă fraților!
- nu mai așteptați să vină cineva să va pună în mânuță bastonul demnității...
orbilor!