joi, 9 februarie 2012

PREA PUȚIN trei ani închisoare pt huliganul Dragoş Petruţ Enache care a intrat pe terenul de fotbal si l a lovit crunt pe la spate pe Galamaz

Am văzut la știri despre sentința dată golanului, huliganului ăla care a intrat pe terenul de fotbal în timpul meciului
Mi se pare jignitor ca nemernicul ăsta să stea doar trei ani la pușcărie
CRED CĂ PEDEPSELE PENTRU ACEȘTI INȘI AR TREBUI MĂRITE FIINDCĂ NU A LIPSIT MULT CA FOTBALISTUL SĂ NU SE MAI POATĂ RIDICA NICIODATĂ DE LA PĂMÂNT

iata la prima mana si o stire preluata total din gazeta de sud


Suporterul care în luna octombrie 2011 a intrat pe teren în timpul partidei Petrolul Ploieşti - Steaua şi l-a lovit cu pumnul pe fotbalistul George Galamaz a fost condamnat, astăzi, la trei ani de închisoare cu suspendare de Tribunalul Prahova, sentinţa putând fi atacată cu apel, informează Mediafax.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Prahova, judecătorul Alina Anton Pavel, instanţa l-a condamnat, joi, pe Dragoş Petruţ Enache la trei ani de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, la doi ani şi şase luni de detenţie pentru deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului popriu şi la şase luni de închisoare pentru lovire sau alte violenţe.
În final, instanţa a stabilit pedeapsa cea mai mare, de trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.
De asemenea, Tribunalul Prahova a decis ca suporterul ploieştean trebuie să-i plătească lui George Galamaz despăgubiri în cuantum de 50.000 de lei.
Reprezentantul Tribunalului Prahova a precizat că la pronunţarea sentinţei instanţa a avut în vedere un articol din Codul de Procedură Penală care prevede ca cel condamanat să poată beneficia de reducerea limitelor de pedeapsă dacă cel judecat recunoaşte faptele şi nu cere administrarea de noi probe. În speţă, suporterul a recunoscut faptele pentru care a fost trimis în judecată de DIICOT şi a fost de acord cu plata despăgubirilor cerute de Galamaz.
Sentinţa poate fi atacă cu apel, Tribunalul Prahova fiind instanţa care a judecat pe fond acest dosar.
Potrivit DIICOT, în 30 octombrie 2011, în incinta Stadionului "Ilie Oană" din municipiul Ploieşti, în timpul meciului oficial Petrolul Ploieşti-Steaua Bucureşti, Dragos Petruţ Enache, care anterior consumase ecstasy - drog de mare risc, a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul, în faţă, pe stelistul George Daniel Galamaz, fotbalistul suferind leziuni pentru a căror vindecare a necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale.
Jucătorul a fost în imposibilitate de a mai continua partida de fotbal, motiv pentru care arbitrul a dispus oprirea meciului şi evacuarea celor 14.000 de spectatori.
Urmare a acestui incident, din cauza violenţei cu care s-a manifestat inculpatul, s-a creat panică în rândul suporterilor, fiind tulburate grav liniştea şi ordinea publică.iata si evenimentul zilei

Tupeul lui Ștefan Dragoș Enache este fără margini. Huliganul care a pătruns pe teren, la partida Petrolul-Steaua, și l-a lovit cu bestialitate pe George Galamaz, fundașul "roș-albaștrilor" a depus plângere penală împotriva jucătorilor Novak Martinovici și Răzvan Stanca.

Derbedeul ploieștean, care a pătruns pe teren la meciul Petrolul - Steaua, are tupeu cât cuprinde!

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a anunțat, astăzi, că agresorul lui Galamaz a făcut plângere împotriva steliștilor Novak Martinovici și Răzvan Stanca.

Huliganul a făcut plângere penală. Zice că a fost victima unei agresiuni. Nu mă mai miră nimic. Poate că așa l-au învățat avocații”, a declarat Becali, la Digi Sport.