vineri, 28 noiembrie 2008

Despre România mea- Câteva vorbe cu Liviu Mihaiu, Guvernator Delta Dunării...God bless America


# Cam cît crezi să reziști în cotidianul acesta românesc?
- Cotidianul administrativ românesc! Sincer să fiu nu știu. Să vedem în contextul în care bugetele pentru anul viitor sunt într-o scădere dramatică și mai ales bugetele de mediu, în contextul în care puterea politică sprijină chestiunile de mediu. Trebuie să vă spun în mod sincer că eu să mă plimb cu mașina cu girofar ca Guvernator al Deltei Dunării în condițiile în care nu pot face foarte multe lucruri nu nu sunt genul.
# Da dar așa pe o scară de la unu la zece cam pe unde se ridică speranța dumneavoastră că...
- Pe o scară de la unu la zece eu cred că șansa mea e de 7. Eu ca fost jurnalist 18 ani și ca activist e mediu 5 ani pot să spun că chiar dacă nu sunt guvernator am ce face. Nu sunt un om care să mă agăț de funcție nu candidez la nici-o funcție politică nu intru în nici-un partid politic.Eu reprezint aici societatea civilă preocupată de chestiunea deltei dunării.
# Ce șanse au cei care sunt acum în postura de candidații domnul Paul Cononov fostul guvernator, domnul Constantin Obreja la senat și alții?
- Eu am încredere în oamenii care candidează în baltă.Mă refer aici la Paul Cononov pentru că îl cunosc pot să spun că dacă Paul Cononov va fi ales sunt sigur că mă va ajuta.
# Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor?
- După părerea mea Nicolae Dobrin.
# Un poet român care îți este în inimă?
- Nichita Stănescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu