vineri, 16 iulie 2010

secundar din bucureştii zilei de azi cu zugravul de biserici Alexandru Sibiceanu -Andu adică Frăţicu

5 comentarii:

  1. Ăsta e rudă cu papagalu ălălalt dă vrei să-l îmbălsămezi? Eşti mai tare ca broasca dilie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Papagal esti tu anonimule/Asta cum ii zici este un om de isprava, pictor de biserici, un om frumos pe care tu anonimule nu ai cum sa /l privesti si asta fiindca esti olog de vedere si spurcat in inima.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt un alt anonim/a
    De ce oboseşti sa răspunzi la astfel de persoane anonime? Cred ca mai bine rămâi anonim când spui ceva frumos şi îţi dai numele atunci când faci tot felul de afirmaţii neinspirate, ca papagalul de sus. E vorba de un simţ al răspunderii. Mai bine zis e vorba de bun simţ. Dacă nu cunoşti un om, e bine să nu faci afirmaţii la adresa lui. E bine să taci, chiar şi dacă îl cunoşti, atunci când face ceva care nu te afectează direct. asta nu înseamnă că acea persoană trebuie să omoare pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Stoian,

    Îţi sugerez imperios ca pe viitor să nu mai foloseşti imagini sau înscrisuri în care este amestecat numele meu. Asta pentru a nu mai da prilejul, cum este şi cazul de faţă, ca nişte anonimi să-şi permită consideraţiuni mai mult sau mai puţin cuviincioase.

    De-a lungul vremii am susţinut polemici cu diverse persoane publice şi mai toate au fost cordiale, au fost expresia unor oameni de cultură, adică civilizate.

    Din păcate nu acelaşi lucru îl pot spune şi despre mai toate polemicile cu dumneata şi cu nişte... anonimi.

    Îmi place să cred că veţi da curs celor spuse de mine aici, şi că între noi se va aşterne, pentru tot restul vieţii, o mântuitoare indiferenţă.

    RăspundețiȘtergere
  5. frate zi-i anonimului primului sa ciopleasca o coada de pensula ca sa invete cate culori are o pana de papagal si asa poate-i zugravesc numele ca , de, ca asta sunt multi dar simt ca are ceva aparte... o lipsa de verticalitate in ip-ul lui ca de iq nu se pune problema in rest salutari si numai bine alexandru sibiceanu.

    RăspundețiȘtergere