joi, 22 iulie 2010

Ion Neguş ameninţă cu moartea


# Neguş cuţitaşul
# Personajul ameninţă cu moartea.De faţă erau colegii.Eram în redacţie ieri, cînd am primit un mesaj.Scrie aşa: ,,Eşti un măgar.E un avertisment.Ai mare grijă pe unde dormi....”
Mesajul a sosit la ora 10.55 după numărul de telefon 0753785266. Am sunat să vedem cine este individul.Mă aşteptam să nu răspundă.Cine credeţi că era ? Nimeni altul decît Ion Neguş. Am pus telefonul pe speakerr.Erau de faţă colegii. Individul despre care nu trebuie să amintim absolut nimic fiindcă toată lumea îl cunoaşte a început să înjure de mamă şi să-mi atragă atenţia că trebuie să am griji pe unde dorm fiindcă o să bage cuţitul în mine. ca unul trecut prin multe nu cuţitul acestui vierme mă sperie ci nepăsarea autorităţilor care îl tolerează de prea mult prin zonă. Am sesizat poliţia şi sper ca pînă la urmă individulIon Neguş să ajungă unde-i este locul! Numărul de înregistrare al sesizării adresate Poliţiei este 124562/22.07.2010. Subliniem că mai avem la domnul Mihai Neagoe o plîngere încă de anul trecut cînd un grup de şmecheri şi-au făcut de cap cu maşini.
În altă ordine de idei singurul om care a reuşit să pună la punct, să stopeze acţiunile acestui individ a fost primarul Tudor Pendiuc care l-a dat afară din Consiliul Local.

5 comentarii:

  1. cersetorule, ti-a fost rusine sa postezi comment-ul cu doamna Moarte? care iti trimiti femeia la produs... jigodie, care ai stat ascuns prin wc-uri la Revolutie, vai mama ta de cersetor ordinar. tu si cu Afrimescu faceti de ras breasla scriitorilor din Pitesti. sa va spanzurati in piata publica amaratilor si fomistilor ce sunteti. huooo, cersetorilor...

    RăspundețiȘtergere
  2. rebutuleee, ai gresit tata... nu ion negus te-a amenintat cu moartea... Moartea te-a amenintat cu Ion Negus, cersetorule care esti un cersetor :))

    RăspundețiȘtergere
  3. va inchipuiti ca aceste mesaje sunt dictate de individul Negus si asta fiindca nu este in stare sa deosebeasca.In ceea ce ma priveste las institutia statului sa ia masuri.Iar daca nu o face atunci are cine sa se ocupe de individ.Nefericitii au si ei pana la urma un loc!

    RăspundețiȘtergere
  4. pastram pe gmail toate mesajele.stiti doar ca se poate depista cu lux de amanunte o locatie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din fericire, politicienii, oamenii din administratie si chiar tiganii de la Costesti au inceput sa-i gineasca si sa-i marginalizeze pe asa-zisii jurnalisti fomisti din Arges, care se vand pe 100 de mii. Aici amintim de Silisteanu, Afrimescu, bosorogul ala de Paul Cruceana si lista poate continua si cu cateva fatuci care fac cate un ,,scurt''sa traiasca si ele, vezi cazul simonei sexuaal, aka Diaconu, mai nou Stefanoiu!

    RăspundețiȘtergere