sâmbătă, 22 mai 2010

un raspuns trimis in emisiunea Fabrica la Realitatea TV azi 22 mai cam pe la pranz Politicienii sunt doar niște câini prost dresați de stăpânul lor..

A fost pusa in discutie la Fabrica chestiunea pensionarilor din zilele noastre carora li se sugereaza un program de doua trei ore de munca, o reangajare cum s/ar spune. Am simțit nevoia să scriu un punct de vedere .Nu am avut șansa de a/mi fi fost selectat comentariul așa că expun aici ceea ce am dorit să subliniez pe marginea acelui subiect:

E absurd e umilitor să aduci pensionarul pe scara unui autobuz rablagit așa cum este Romania de azi. Patronatele ar trebui să educe în primul rând angajatul să nu mai fure să nu mai mintă să aibă coloana vertebrală. Apoi să aduci un parlamentar în situația unui navetist pe bicicletă tăind din condiții iar nu este o solutie. Când în Romania se va stârpi fenomenul infracțional când Romania va avea o poliție sănătoasă abia de atunci încolo se va putea discuta.Politicienii sunt doar niște câini prost dresați de stăpânul lor..cetățeanul:prefăcut,mincinos, și atat. De ce deși au vizitat America de n ori nimeni nu a putut implementa sistemului o direcție sănătoasă privind siguranța cetățeanului?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu