miercuri, 28 iulie 2010

vești bune



câțiva dintre guvernanții ultimilor 20 de ani în România

la tanti Rada

una din fețele democrației

la vărul Gigi

o parte a presei românești

sponsor

România încotro?







la vărul Liviu



siguranță socială



membri de partid

fotografii de bunul meu prieten Pavle Bjelakovic

luni, 26 iulie 2010

Cumpăna la români



burdușeala cu alimente pentru un drum lung

noaptea prin munți aproape de Capra



undeva în spate la peste 500 de metri în afară un loc în care un grup de moldoveni s/au purtat ca niște animale:au urlat au pus muyica la max pînă dimineață lucruri care au pus pe drum a doua zi mai mult de jumătate dintre turiști

cort nou


lumea e mică...foarte mică Reîntîlnesc după mulți ani un artist un prosper om de afaceri
Octavian Dineș




Natura tot încearcă să ne spună ceva...





..iar oamenii, românii. o parte dintre ei asta înțeleg...să distrugă și să lase în urmă doar mizerie

multă mizerie




Coada Lacului


Barajul Vidraru

Plus patru grade

Am încercat, vineri seara, un experiment. În mare parte mi-a reușit. Sãtul sã țin piept unor viermișori pe care încã societatea nu i-a exclus, am hotãrît sã fac o pauzã. Drumul spre munte! Mãcar așa credeam cã pînã la urmã mai dai și de bine, nu doar de oameni rãi. În mare parte am avut șansa de a vedea și roz. Drumul spre Cumpãna este cunoscut de milioane de oameni. Încã și acum vin din Suceava, din Constanța români dornici de liniște. De la linia Barajului Vidraru nu facem stînga, și asta pentru cã sîntem inspirați, deși ne despart 14 kilometri de locul ales, ci ocolim prin dreapta, dincolo Valea cu Pești. La un moment dat, facem stînga, urmînd direcția unui indicator pe care scrie Cumpãna. E aproape întuneric. A plouat și, ici - colo, drumul este întretãiat de pîrîuri. Șoseaua neasfaltatã aratã ca un mic tranșeu. Nu se mai vãd urme și asta mã determinã sã cred cã turiștii au ales sã facã escapada pe luminã. În jurul orei 1, campãm pe teritoriul complexului Cumpãna. Greu gãsim un loc, și asta fiindcã apa din baraj a fost în continuã creștere, inundînd mult din malul pe care sîntem în coada lacului.
De cîteva zile, aveam sã aflãm, apele s-au mai retras, doar cã locul a rãmas îmbibat. Deși tîrziu, ne reîntîlnim și cu domnul Popescu, veșnic administrator la Cumpãna, om cu bun-simț și ospitalier. Montãm cort, facem grãtar, și asta departe de un grup de moldoveni aflați la peste o sutã de metri, grup care pune pe fugã, a doua zi, mare parte din turiști. Nesimțiții au ținut toatã noaptea casetofonul dat la maximum, punînd în timpane hore moldovenești, de parcã toatã lumea era obligatã sã le asculte. Nu mai spunem cã, în pauza dintre melodii, un individ urla ca un animal fel și fel de înjurãturi. Ce sã faci în astfel de situații? Pe cine sã suni, pe cine sã pui sã se lupte cu jegoșii, cã altfel nu putem numi un grup de așa-ziși oameni care te obligã sã-ți iei frumos catrafusele și în zorii zilei s-o tai pe cîmpii. Am încercat a doua zi sã gãsim locația în care nemernicii au fãcut furori. Aproape imposibil, fiindcã, dimineațã, toatã lumea dormea pe o razã de 300 de metri. Ce ne-a impresionat plãcut a fost cã am vãzut în jurul nostru și oameni civilizați, tineri cu iubitele lor, care și-au fãcut grãtarul în liniște, care ascultau hip-hop în surdinã, oameni care și-au strîns gunoiul frumos și l-au pus în pungi. Nu cred cã sîntem o națiune pierdutã... Încã! Mai nou, aflu de la TV cã primul ministru Boc pune pe tapet un fel de încurajare pentru a stopa evaziunea fiscalã. Pãi, ea se petrece chiar sub ochii mei! Nu cred sã fie o șansã gestul de a strînge chitanțele pentru ca, la finele anului, românul sã primeascã un premiu. Adicã, treaba e sã cerem bon fiscal de la tot ce cumpãrãm, sã le strîngem și așa sã sperãm cã mentalitatea noastrã a intrat pe un bun fãgaș. M-aș mira sã se trezeascã în popor conștiința. Dar e posibil! Pînã la urmã, trebuie sã se aleagã ceva. Ieri, duminicã, am mers la Loto. Unul a luat în fața lui aproape 70 de bilete de 5 din 40. O doamnã a venit și ea sã joace. Același sistem. Dar de unde bilete? Domnul care luase teancul abia s-a lãsat convins cã mai joacã și alții. Trist! Trist și apucãtor! Spunea la TV cã planeta se încãlzește în urmãtorii 50 de ani cu peste 4 grade! Da, e posibil. Prea se ridicã spre cer nemernicia, rãul și viermuiala din unii.

Dar am mare încredere în Domnul! E singurul care vede și știe ce are de fãcut. Așa sã ne ajute!


duminică, 25 iulie 2010

Din tableta de sâmbătă din curierul zilei cu o observaţie în plus

Observaţia : Individul Ion Neguş a trimis mesajul de ameninţare de pe terasa de la Bonita.Şi acum să trecem de la viermişori la lucruri mai serioase-


Minerva și Diasan, în focuri la OTV

Face furori Dumitru M. Ion de la Diasan cu computerul sãu ultraperformant, mașinãrie cu program NASA, care pune la punct și cea mai micã undã de regret și minciuna cea mai bine ascunsã, umbra pãianjãnului, apusul și rãsãritul viitorului. Cel puțin pînã acum, profesorului în Fizicã Dumitru M. Ion i-au cam ieșit pasențele, și asta fiindcã, dincolo de performanța programului, e necesarã și o pricepere desãvîrșitã a interpretãrii unor date. Nici Minerva nu s-a lãsat mai prejos cu astrograma, reușind, cel puțin în cazul Mãdãlinei, sã aducã în luminã pãrți ale adevãrului. Din ce am observat, însã - și aici vorbesc în plan personal - Mãdãlina Manole din nefericire a cãzut pradã în capcana unui ciudat care n-a avut altã intenție decît aceea de a prinde în plasã un... suflet. De cum a pus gheara pe el, s-a stins și lumina. Pe de altã parte, însã, nimic nu e întîmplãtor. De exemplu, am observat în interviurile date de soț o limpezime a unei rãceli ascuțite.

Nu mai spun cã, revãzînd interviurile Mãdãlinei, am ajuns la concluzia cã mesajul subtil pe care îl lãsa sã se întrevadã era clar și precis: acela cã este NEFERICITÃ, cã ar face orice sã scape, absolut orice. Marilena Barațã a surprins segmentul și l-a catalogat ca atare, atrãgînd atenția cã... NU ERA IUBITÃ și cã o mamã rezistã enorm, poate dãrîma orice, numai dacã își are copilul aproape, fiindcã este cunoscut faptul cã energia dintre mamã și prunc este cosmicã și de neînlocuit, este dumnezeiascã. Sînt, de asemenea, mulți factori care adunã nori negri, și de asta se fac vinovați absolut toți indivizii din jurul unei persoane. În cazul Mãdãlinei, de la mari producãtori de radio care nu difuzeazã nimic în afarã de manele sau house, de la mari ziariști care-și permit luxul de a intra cu bocancii în viața cuiva, fãrã sã fi mers în bocancii celuilalt, de la politicieni și polițiști absolut corupți, grași și umflați în pene cu nesimțire, de la indivizi care nu au serviciu, care nu au nimic în comun cu buna creștere și pînã la inși care sînt mai proști și mai încrezuți decît Mama Omida, de la absolvente de facultate care nu au învãțat în școalã doar sexul oral, dar care au grijã sã atragã atenția cã ai praf pe lentila de contact, asta în timp ce subsuoara lor colcãie de Glade. Din pãcate, România continuã sã existe ca o haitã de indivizi, de șmecheri și atît. În proporție de 70% țara asta e doar o haimana cu aer de intelectual, așa cum bunãoarã mi-a fost dat sã vãd în o foarte mare parte din breasla politicã argeșeanã, din breasla scriitoriceascã argeșeanã, ziare și ziariști atît de murdari, ca sã nu mai vorbim de incompetența unor instituții de care, sincer sã fiu, mi-e absolut lehamite.

S-a deschis magazinul de farse

 Și azi, și în fiecare sîmbãtã, fix de la ora 12, mergeți cu telecomanda pe Antena 1 Pitești. Atît de nebunul Gigi Sorete, cameramanul Alex Vergea, Ionuț Vlad și Ionuț Sãrãcuț fac o echipã de zile mari, echipã ce se ocupã cu... Farsele. Dacã eram în locul Cristinei Munteanu, desigur nu așa de frumos, sugeram ca emisiunea sã se numeascã Farse la domiciliu. Cei enumerați mai sus asta fac. FARSE! Adicã umblã cu Camera Ascunsã și pun întrebãri incomode lingvistic, fac giumbușlucuri (pe ãsta, Gigi Sorete, îl ajutã și fața: asta e spus cu drag). Dacã ar depãși teritoriul de la Proiectãri și ar avea buget, ar putea merge la țarã sã punã întrebãri oilor, albinelor, ca mai apoi sã primeascã rãspunsuri de la țața Ghergina și neica Florea. Ca atare, încurajãm colegii și le dorim pe deplin succes! A, și sã nu uit! Dacã aveți ciudã și dragoste pe cineva, puteți aranja o farsã sunînd la 0744257080. Dar asta n-o știți de la noi!


câteva comentarii din curierul zilei

Comentarii (5)

Scris de un coleg, in 25-07-2010 10:37
Cine il cunoaste pe Silisteanu foarte bine stie ce fel de om este:rar ins cu asa coloana vertebrala.Sigur ca da omul asta este incomod este un nesuferit si asta pentru ca se numara printre putinii care au curaj sa spuna lucrurilor pe nume.Avem nevoie e un om ca Silisteanu.Am fost colegi candva si ai din partea mea toata admniratia
Scris de paxxx, in 24-07-2010 16:13
70% e un procent foarte mic...romania e o haimana 95%,domnule Valentin Panaitescu..atita....nu cerescuze SILE,si continua demistifuicarea mlastini in care sa scalada ROMANIA de azi
Scris de Audienta zerOTV, in 24-07-2010 11:25
Chiar ma intrebam cine se uita la ZeroTV, mai ales la SENZATIONAL si alte astfel de emisiuni al caror titlu il vad cand trec pe acolo cu telecomanda.

Avem confirmarea ca domnul Silisteanu este un fidel telespectator, care sta mult mai mult decat 30 de secunde pe acest canal.
Scris de Şerban Gheorghe, in 24-07-2010 10:52
70 % din ţara asta reprezintă oamenii amărâţi, de ce jigneşti? Chiar nu vede nimeni articolele înainte de publicare? Chiar are voie şi dreptul orice nărăd să aducă jigniri şi Ţării, oamenilor simpli? Astea sînt vorbe de folos, tinere? Păcat!
Scris de Valentin Panaitescu, in 24-07-2010 06:32
BĂ, DA ŞTII CĂ AI TUPEU? SĂ FACI 7O% DIN ŢARĂ HAIMANA, E CEVA! TUPEU, NU GLUMĂ! PUN PARIU CĂ NU-ŢI VEI CERE SCUZE CITITORILOR PENTRU GOLĂNIA ASTA A TA1

joi, 22 iulie 2010

Ion Neguş ameninţă cu moartea


# Neguş cuţitaşul
# Personajul ameninţă cu moartea.De faţă erau colegii.Eram în redacţie ieri, cînd am primit un mesaj.Scrie aşa: ,,Eşti un măgar.E un avertisment.Ai mare grijă pe unde dormi....”
Mesajul a sosit la ora 10.55 după numărul de telefon 0753785266. Am sunat să vedem cine este individul.Mă aşteptam să nu răspundă.Cine credeţi că era ? Nimeni altul decît Ion Neguş. Am pus telefonul pe speakerr.Erau de faţă colegii. Individul despre care nu trebuie să amintim absolut nimic fiindcă toată lumea îl cunoaşte a început să înjure de mamă şi să-mi atragă atenţia că trebuie să am griji pe unde dorm fiindcă o să bage cuţitul în mine. ca unul trecut prin multe nu cuţitul acestui vierme mă sperie ci nepăsarea autorităţilor care îl tolerează de prea mult prin zonă. Am sesizat poliţia şi sper ca pînă la urmă individulIon Neguş să ajungă unde-i este locul! Numărul de înregistrare al sesizării adresate Poliţiei este 124562/22.07.2010. Subliniem că mai avem la domnul Mihai Neagoe o plîngere încă de anul trecut cînd un grup de şmecheri şi-au făcut de cap cu maşini.
În altă ordine de idei singurul om care a reuşit să pună la punct, să stopeze acţiunile acestui individ a fost primarul Tudor Pendiuc care l-a dat afară din Consiliul Local.